SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kempen Free Unifi Internet TM

Kempen Free Unifi Internet TM

Jiran taman wasap personal Amir tadi, bertanya pasal dah buat ke kempen #PayForNothing yang Unifi lancarkan pada bulan lepas. Kalau belum buat, better buat cepat sebab promosi hanya sampai bulan Dec ni jer.

Amir reply kat dia, “Amir dah buat bulan lepas, cuma tak tahu approve ke tak?”

Dia kata, boleh check kat bil unifi. Amir pun download bil dan pass kat dia terus untuk minta dia semakkan. Beritahu siap-siap, sorry susahkan dia.

“Tak pe Amir, Sbb saya nak tgk apa jadi kat customer on the execution part” balas jiran tadi.

Tak sampai 15 minit, dia bagi screenshot kata application kami dah pun lulus dan dah dapat pun rebate tu sejak bulan lepas (pro-rate).

Alhamdulillah. Pesanan Amir buat pelangan unifi. Korang buat la, tak rugi pun. Untung tu dapat layan unifi percuma 3 bulan.

Macam mana apply kempen ni?

Mudah sahaja, follow jer step-step yang Amir kongsikan diruangan komen

Leave a Reply

Open chat