SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kelebihan Omega Guard Shaklee Elak Stress

Kelebihan Omega Guard Shaklee Elak Stress

Good Morning !

Pada yang sibuk bekerja tu Omega Guard sesuai sangat kita ambil secara konsisten

Elak kita kerja dari

๐ŸŒบ Stress
๐ŸŒบ Mudah penat
๐ŸŒบ Tekanan darah jadi tinggi
๐ŸŒบ Kurang Idea
๐ŸŒบ Kehadiran Kolestrol yang tidak sihat
๐ŸŒบ Masalah Jerawat
๐ŸŒบ Masalah Jeragat
๐ŸŒบ Kulit muka kusam
๐ŸŒบ Kulit muka kering
๐ŸŒบ Demam
๐ŸŒบ Flu
๐ŸŒบ Kebas2 badan

Dan sebagainya …

Ini yang lysa suka telan omega guard setiap hari banyak kebaikan yang lysa dapat. Walaupun secara am nya orang ingat Omega-3 ni Sejenis supplement untuk Otak Bijak sahaja tapi sebenarnya ada banyak kebaikan especially Omega-3 yang ada dalam Omega Guard Shaklee

Sy tahu ramai yang anti-vitamin tidak bagi anak2 dia makan any vitamin / makanan tambahan .. I donโ€™t know why ?? But its ok .. tapi i tell you aa . Dalam banyak2 jenis vitamin di dunia ini Omega-3 paling penting.

Kita jangan pandang luaran anak2 kita nampak Aktif Sihat & cergas sahaja .. kita tidak tahu dalamanan macam mana especially dalam process kita mengajar anak di usia 2 tahun.

Usia macam ni ramai di kalangan Ibu Bapa yang sy tengok excited train anak , membaca , melukis dan mengenal object.

Dalam kita ingat anak kita bijak , kita lupa yang adakah kita ni telah memaksa otak anak untuk berkerja

Syukur lah sebab lysa selalu ikut training dan class2 yang shaklee anjurkan dan speakernya pun bukan calang2 orang.

Terinspirasi dari ilmu2 yang Nutritionist bagi dan pakar2 perubatan dan kesihatan yang meyokong pengambil vitamin di awal usia kanak2 2 tahun ke atas especially Omega-3 ๐Ÿ™‚

Order & Cerita Shaklee
Lysa – 011.5166.0108

Leave a Reply