SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kelebihan Omega Guard Shaklee Elak Stress

Kelebihan Omega Guard Shaklee Elak Stress
Good Morning ! Pada yang sibuk bekerja tu Omega Guard sesuai sangat kita ambil secara konsisten Elak kita kerja dari ๐ŸŒบ Stress ๐ŸŒบ Mudah penat ๐ŸŒบ Tekanan darah jadi tinggi ๐ŸŒบ Kurang Idea ๐ŸŒบ Kehadiran Kolestrol yang tidak sihat ๐ŸŒบ Masalah Jerawat ๐ŸŒบ Masalah Jeragat ๐ŸŒบ Kulit muka kusam ๐ŸŒบ Kulit muka kering ๐ŸŒบ Demam ๐ŸŒบ Flu ๐ŸŒบ Kebas2 badan Dan sebagainya … Ini yang lysa suka telan omega guard setiap hari banyak kebaikan yang lysa dapat. Walaupun secara am nya orang ingat Omega-3 ni Sejenis supplement untuk Otak Bijak sahaja tapi sebenarnya ada banyak kebaikan especially Omega-3 yang ada dalam Omega Guard Shaklee Sy tahu ramai yang anti-vitamin tidak bagi anak2 dia makan any vitamin / makanan tambahan .. I donโ€™t know why ?? But its ok .. tapi i tell you aa . Dalam banyak2 jenis vitamin di dunia ini Omega-3 paling penting. Kita jangan pandang luaran anak2 kita nampak Aktif Sihat & cergas sahaja .. kita tidak tahu dalamanan macam mana especially dalam process kita mengajar anak di usia 2 tahun. Usia macam ni ramai di kalangan Ibu Bapa yang sy tengok excited train anak , membaca , melukis dan mengenal object. Dalam kita ingat anak kita bijak , kita lupa yang adakah kita ni telah memaksa otak anak untuk berkerja Syukur lah sebab lysa selalu ikut training dan class2 yang shaklee anjurkan dan speakernya pun bukan calang2 orang. Terinspirasi dari ilmu2 yang Nutritionist bagi dan pakar2 perubatan dan kesihatan yang meyokong pengambil vitamin di awal usia kanak2 2 tahun ke atas especially Omega-3 ๐Ÿ™‚ Order & Cerita Shaklee Lysa – 011.5166.0108

Leave a Reply