SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kelas Bisnes Future Proof, Kebal Algorithm Facebook, Goole, Instagram

Kelas Bisnes Future Proof, Kebal Algorithm Facebook, Goole, Instagram

Masih terngiang-ngiang rasanya KEHANGATAN SEMANGAT hasil dari kelas iReach Startup kelmarin. Rasanya sorang peserta pun memang takleh move on lagilah dari bahang kesannya tu. Malah, sampai ke hari ni pun masih ada yg dapat sales hasil dari aktiviti t1000 yg dibuat semasa dalam kelas tu tau! Fuhhh hebat ke tak hebat?

Tambah pula bila closing Jun baru-baru ni, ramai peserta kelas tu yg berjaya NAIK RANK & LAHIRKAN LEADER BARU! Fuhhhh.. Itu baru lepas sehari masuk kelas tu! Itu belum cerita lagi punya ramai peserta yg dapat naikkan GUV masing-masing berpuluh kali ganda tu! Memang Jun adalah bulan yg awesome giler lah untuk iReacheans!

So, kita sebolehnya taknak hilang momentum keterujaan Jun tu kan? Memang kalau boleh nak berkali ganda lebih hebat lagi untuk Julai ni. Of course laa kan?

So marilah kita ramai-ramai memeriahkan pula kelas iReach FUTUREPROOF Edisi Selatan ni! Dengan kecemerlangan hasil dari iRSU haritu, kami berani jamin, memang rugi besar kalau korang tak join kelas ni.

Sebab apa? Sebab kali ni, selain dari kita ada speaker jemputan artis hebat kita Master Lyna Noh & Zainul Anuar, kita akan ada juga list of speakers yg memang dah confirm-confirm dapat jana sales dari t1000 dalam masa 30 minit sahaja! Siap menang LUGGAGE SPECIAL SHAKLEE lagi masa kelas iRSU tu tau! Takkan korang taknak tau rahsia mereka ni kan? Takkan nak biar diorang je yg kaut semua sales kan?

Jangan buang masa! Jom cari 4 orang geng untuk register as group supaya korang dapat BEST PRICE untuk kelas #iReachFutureproof ni. Lambat, takut gigit jari je lah. Sebab tempat memang sangat LIMITED. Maksimum 50 orang SAHAJA ok.

Dah jumpa geng, boleh buat bayaran ke akaun berikut:

NORLAILA ISMAIL (Kak Laila)
MAYBANK
101106057747
lailaisma2207@gmail.com

Lepas buat payment, sila isi borang registration kat link ni ye:

https://forms.gle/Tok24g4eiSteNu728

Sebarang pertanyaan berkenaan majlis boleh hubungi :

Suriya Majid http://wasap.my/60167731892/futureproofJohor

Laila Ismail http://wasap.my/60197228520/futureproofJohor

Leave a Reply