SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kawal Kencing Manis Dengan Vivix

Kawal Kencing Manis Dengan Vivix

KAWAL KENCING MANIS DENGAN VIVIX!!

4 Cara Vivix Shaklee Membantu Pesakit Diabetes Kencing Manis?

👍 Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan Kencing Manis / Diabetes yang disebabkan oleh kerosakan gen.

👍 Kandungan Polifenol yang terkandung dalam Anggur Muscadine di dalam Vivix akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis / Diabetes.

👍Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.

👍Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan penbentukan protein AGE ini.

Vivix bukan ubat..tapi supplemen yang telah diuji secara klinikal dan sudah dipaten. Maksudnya exclusive untuk shaklee sahaja.

Untuk dapatkan vivix dengan harga promosi dan konsultasi percuma, hubungi:

0135883810
Hamidah
Your Trusted SID

#shakleekamunting
#shakleetaiping
#shakleebaganserai

Leave a Reply