SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Kaki Bisnes Share Pasal Shaklee Pada Jiran

Kaki Bisnes Share Pasal Shaklee Pada Jiran

Orang lain yang beli orang lain yang minat bisnes ๐Ÿ˜

Jiran kak anum beli Alfalfa. Kemudian jiran bagi kak anum cuba. Lepas cuba alfalfa, badan rasa best. Dapat wasap dari kak anum tanya pasal vitamin awalnya.
Panjang berbalas msg, akhirnya sentuh bab bisnes.

Amazing kak hanum ni, belum ajar apa2 pun lagi siap dah dapat customer. Siap dah share rancak dekat status wasap. Memang kaki bisnes. Positif pulak tu. Orang lain takut nak share pasal vivix, beliau dah ke depan share vivix.
Nampak ciri2 boleh pergi jauh.

Jadi hari ni rela ambil cuti, sebab nak pi jumpa dan ajar basic nak buat bisnes, macam mana nak mula. Alhamdulillah selesai coaching pertama kita kak NorHanum. Next kita buat lagi ya ๐Ÿ˜

Leave a Reply