SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Jus Penrilis Atasi Masalah Gastrik

Jus Penrilis Atasi Masalah Gastrik

AKU PUN MANGSA #GASTRIK!

Sarapan kadang2 je skip. Kadang2 minum susu atau milo je.

As long tgh hari terus pecut cari makan ok la kot.

Tapi paling teruk pernah kene 2,3 tahun lepas.

Time ni petang aku baru balik kerja.

Nak p kedai beli mkanan pun mcm nak merangkak.

Lepas sejam dua dah ok sikit. Then makan nasi dan lain2.

Sejam dua tu kalau sekali jadi je takpe lagi. Ini banyak kali jadi boleh sawan dibuatnya.

Sesak nafas, perut mcm kene lenyek itu normal kalau kena gastrik. Tapi jgn ambil mudah.

Hilang selera makan pun boleh jadi kalau terkene gastrik ni.

Kalau kau sakit, company boleh je cari pekerja baru. Jadi tak boleh selalu MC & kesihatan kena sentiasa tip top.

Jadi macam mana aku buat untuk atasi masalah ni?

Aku start minum Jus Penrilis 2 sudu sehari lepas dapat recommendation dari bapak mertua.

Jus ni takde jual kat Farmasi pun. 100% online. Tapi seller dia boleh pakai. Don’t worry.

Segala kesan yg aku rasa dari Jus ni datang dari 24 bahan organik yg dorang guna. Banyak giler!

So far ok. Very serasi dgn aku. Aku tak ambik port sgt macam mana Jus ni buat kerja dia. As long as aku rasa lega.

Minum sebotol pun dah rasa selesa masa nak buat kerja.

Perut dah tak kembung. Sesak nafas boleh kata takde.

So, aku teruskan dgn Jus Penrilis ni sampai aku puas hati. Sampaikan aku ter repeat banyak kali.

Kalau korang pun nak follow aku, TEKAN GAMBAR BAWAH NI. NANTI AKU INBOX SORANG2.

Benda elok kita kongsi. Tak elok kita kondem.

 

BELI SEKARANG OFFER TERBAIK

  1. LAZADA

Leave a Reply

Open chat