SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Jom Tukar Skincare Yang Lebih Natural

Jom Tukar Skincare Yang Lebih Natural

BACK TO NATURE JOM !

Haa alang2 Facialex tengah buat kempen kembali kepada semulajadi ni, ni ha Kak Ma nak ajak korang telek semula kandungan-kandungan dalam skincare yang korang pakai.

Scaring fact, 80% pengguna pilih brand skincare sebab terpengaruh dengan iklan di tv semata-mata.

What !! Seriusly ??

Lebih-lebih lagi yang dipromosikan artis terkenal juga mana-mana influencers. Ye ini serius . Kak Ma harap korang tak macam tu tau . Skincare ni nak sapu dekat muka, nak belai-belai kulit wajah, jadi kaji dulu apa kandungannya.

Paling penting, kenali dulu jenis kulit wajah , supaya tak gundah gulana selepas guna . Haa gituh !

Tapi kalau skincare tu ada merkuri, ada bahan bahaya, tapi sesuai sangat dengan kulit saya , ha mcm mana tu Kak Ma ?

Ni Kak Ma nak cerita. Kalau uols ada pilihan utk pakai skincare yang 100% guarantee tiada 1500 kimia berbahaya, kenapa masih nak risikokan kulit wajah dengan bahan kimia berbahaya semata-mata nak nampak flawless di mata dunia ? 🧐

Youth, promised you with natural beauty from inside .

Youth, promised you to look younger longer .

Bukan janji palesu tau, no no no . Semuanya tertulis dalam proven research dari barisan saintis Shaklee sendiri .

Changing brand might change you whole life ❤️

Shima Tahir
Shaklee Business Leader
Founder of Facialex
0136905053

#YouthSkincare
#SkincareSemulajadi

Leave a Reply