DETOX UNTUK KURUS? 8 Faktor INi Perlu Anda Pertimbangkan!

DETOX UNTUK KURUS? 8 Faktor INi Perlu Anda Pertimbangkan!

Detoks? Eeuu Biar Betik?

Bila melihatkan sisi Liya yang “tak pernah gemuk’, ramai yang tanya apa Liya buat. So kita jawab sambil senyum jela ka. Lol. Nampak macam berlagak, ya!Hehe ok gurau. gini, ramai sangat di luar sangat ‘struggle’ untuk kurus. Seriously!  Ini memang hakikat. Liya katakan pada mereka, sebelum apa pun. Marilah kita buat detoks dulu.

Then ,mereka pun mula bertanya—->Apa itu detoks?

Detoks ni adalah proses buang toksin daripada badan. Buang toksin secara total, bukan calang-calang kerja. Toksin ni masuk ke dalam badan kita setiap hari melalui udara, sentuhan, makanan (tercemar) dan lain-lain. Bila lama-lama berkumpul dalam badan, akan bertukar jadi radikal bebas yang memudaratkan sistem dalam badan. Makanya, kita kena buang dan kasi ‘cuci’ sekali sekala badan kita macam kita restart komputer  tu hehe. Dann untuk yang mahu kurus, detoks ni kita buat untuk elakkan kesan ‘rebound’ pada masa hadapan.

Poster ini yang menunjukkan betapa pentingnya proses detoks untuk mereka yang mahu selesaikan masalah berat badan. Detoks dulu then barulah go for diet, exercises dan eat clean!

 

Macam Mana Nak Buat Detoks?

Menyedari betapa ramainya orang yang perlu kami bantu, #TeamJutawan di bawah Master Laila Mukhtar dan 9 lagi Masters lain telah melancarkan satu program terbaik abad ini iaitu Program Jom Detox Jutawan. Program ini terbuka kepada semua yang berminat untuk kurus, nak lebih sihat, nak lebih cantik atau untuk mereka yang sangat mementingkan kesihatan tubuh badan.

 

Siap ada logo official lagi tau. Bukan biasher-biasher ni hehe.

Program Jom Detox Jurtawan Ni Kena Buat Apa?

Program Jom Detox Jutawan adalah program kita kasi cuci semua organ-organ detoksifikasi badan secara keseluruhan termasuk detoks hati, kolon, usus, darah dan kulit. Program ni berjalan selama 17 hari.

5 hari predetox

7 hari detox

5 hari post detox

Total 17 hari

Pre-detoks- kita nak buat persediaan fizikal dan mental untuk mulakan proses detoks nanti.

Detoks- ikut meal plan yang telah dikaji dan diluluskan oleh Saintis Shaklee.

Detoks- teruskan lifestyle yang sihat dan ceria hasil daripada detoks

 

Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

1) Support group yang aktif selama 17 hari. Kita akan masukkan semua peserta dalam support group khas. Dibimbing oleh coaches yang sangat berpengalaman. Dan buat detoks sama-sama bermula dari hari pertama hingga selesai. Memang sangat syok. Komsepnya the more the merrier. Kita pun takde la kelaut. Hehe.

 

2) Dapat guide, info dan monitoring dari Detox Coach bertauliah. Feel free to ask anything. Pendek kata sangat banyak belajar benda baru berkaitan nutrsisi, zat padu, cara lifestyle yang sepatutnya dan tips sihat.

Barisan coaches yang hebat!

 

3) Ada detox meal plan oleh Nutritionist bertauliah, approved by doctor. Ada reason di sebalik menu tiap hari. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Jadi rutin diri.

Contoh meal plan yang akan kami berikan kepada anda sepanjang Program Jom Detox Jutawan! Ini baru Day 6, nak tahu lanjut kena join kami. Cepat hubungi Liya untuk join next batch!

 

4) Program detox ni fokus buang toksin berkurun dalam badan yang boleh sebabkan sakit kronik. Bonus turun berat, kulit makin cantik dan badan sihat bertenanga.

 

5) Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. InsyaAllah banyak turun berat dan inchloss.

6) Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Haaa sila buat senaman yang dicadangkan.

 

7) Bila turun berat automatik muka makin cantik & hensem, kulit glowing dan nampak makin muda. Ni paling best!

Nah Bukti Mereka Yang Dah Berjaya!

Fitness coach yang dulunya ada “spare tyres’, sekarang dah bertambah tough! Ouchhh!

Wow wow wow! Master Ira pun makin cun dan berseri hasil Program Jom Detox Jutawan. Persis anak dara uolsss!

 

Summary Results Untuk Program Jom Detox Jutawan 4.0 dan 5.0

Kami telah membantu ribuan peserta untuk realisasikan impian mereka. Sekarang adalah masa untuk anda pula! Jom sertai kami!

Bila Nak Mula?

Now! Because tomoorrow starts now! ahh gitu hehe. Hubungi Liya sekarang. Next batch akan bermula tidak lama lagi. Sekarang sedang berlangsung Program Jom Detox Jutawan 14.0. Jom Detox Jutawan 15.0 akan starts on 1st October 2019! Hurry up!

 

Hubungi Liya;

Liya 019-9590635

Follow Fb & Ig: Daliya Mat Dari

Your Detox Coach!

 

 

mamiligat

One thought on “DETOX UNTUK KURUS? 8 Faktor INi Perlu Anda Pertimbangkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: