SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Jom Belajar Skill Presentation Dan Speech Yang Engage

Jom Belajar Skill Presentation Dan Speech Yang Engage

BENDA BOLEH….

Walaupun dah macam long overdue, sebab entah berapa kali iReach Family di panggil ke atas pentas sama ada untuk bagi speech atau mengajar dalam kelas, kami adakan juga kelas Presentation Skill & Public Speaking ni.

Better late than never orang kata.

Untung korg tak perlu pening kepala try & error macam kami. Bagusnya try & error ni, kami makin faham prinsip2 penting dalam presentation supaya audiens sentiasa engage. Dalam sesi ini, korg boleh short cut buat cara yang efektif saja.

iReach Family yang nak join, terutamanya yang dah uprank ke Supervisor & ke atas, sila rujuk upline masing-masing cara nak daftar ya. Skill ni sangat penting, terutamanya bagi yang serius nak kembangkan team bisnes masing-masing.

Kawan-kawan Shaklee lain, ada ke yang nak join kelas akak puasa-puasa ni? Kalau ada, boleh aKak pujuk Master Z untuk open beberapa kelas Shaklee untuk korg join jugak. Tak pun, proceed dengan #ShakleeCareer.

Ada ke?

Leave a Reply