SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Jatuh Cinta Dengan Kulit Sendiri Kerana Shaklee

Jatuh Cinta Dengan Kulit Sendiri Kerana Shaklee

Jatuh cinta dengan Kulit Sendiri😜😜

Yelah.. Dok biasa dulu muka penuh jerawat, berminyak, parut2 lagi. Skrg bila skin dah makin sihat, makin glowing, maunya tak jatuh cinta..

Jerawat masih ada jugak, especially bila dtg bln. Normal lah kan. Tp kuantiti tu dah makin berkurangan. Pastu cepat kecut dan hilang, tu yg syok sgt tu.

Bila skin macam ni, sometimes keluar ambik anak pun xmekap apa dah. P pasar malam pun sapu lipstik, siap!!

Gambar2 time breakout masih di usahakan, sbb ada dlm hp lama yg rosak tahun lepas. 😭😭Tp kalau yg kenai akak dr dulu, mesti blh nampk beza my skin kan??

So.. Yg mana ada masalah skin jugak, jgn risau. I know your feelings, dulu pun my skin sgt2 teruk.
Tp lepas pakai Youth Skincare ni, tadaaaaa…. I have my confident back!!

So, nk tanya lebih lanjut pasal Youth skincare, wasap je nombor ni ok.

0135883810
Hamidah

#YOUTHSHAKLEE
#cvgnow

Leave a Reply