SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

JANGKITAN KUMAN URI TERTINGGAL DALAM RAHIM

JANGKITAN KUMAN  URI TERTINGGAL DALAM RAHIM

TANDA JANGKITAN KUMAN ATAU JUGA TANDA URI TERTINGGAL DALAM RAHIM

● Darah nifas masih berwarna merah terang walau sudah lebih dari 7 hari bersalin.

● Darah nifas berbau busuk

● Demam dan menggigil

● Darah yang keluar membasahi pad dan perlu ditukar setiap 1 jam

● Darah beku yang besar keluar dari faraj

● Sakit perut berterusan

AMALKAN VIVIX SEMASA BERPANTANG

Selain bagus untuk menyembuhkan luka bersalin normal mahupun ceaserean, Vivix juga membantu agar darah nifas keluar dan lancar dan sehabisnya.

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL! Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah. Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

Bahaya tau kalau masih ada darah nifas yang tak keluar, ada risiko jangkitan kuman dan seterusnya Kanser Rahim. Nauzubillah.

Lihat testimoni pengguna Vivix semasa dalam pantang
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Untuk dapatkan Vivix hari ini
Hubungi kami kami sekarang !!!

Leave a Reply