SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Instafamous Jadi Master Shaklee

Instafamous Jadi Master Shaklee

Master Recognition Rally

Congratulations Master Amirul & Irine Nadia atas kejayaan mencapai rank tertinggi dalam Shaklee.

Ramai orang anggap, bila kita famous, senang je nak bisnes. Buat bisnes apa pun mesti berjaya, kan?

Tapi ramai tak tahu, dalam Shaklee ni, ada je selebriti yang dah join bisnes Shaklee. Pernah dengar selebriti jadi Master Shaklee? Belum kan?

Jadi famous memang senang nak menjual.

Tapi untuk memacu bisnes, kembangkan empayar bisnes dan melahirkan ramai business leaders di bawah empayar, kita kena fokus dan perlukan skill leadership.

Apa yang saya lihat, pasangan Master ini walaupun mereka famous, mereka tetap kerja keras, ambil serius tentang bisnes dan tetap ada keinginan untuk terus belajar dan memajukan diri.

Semoga lepas ni lebih ramai Master Coordinator yang akan lahir dari Miracle Empire 👍

Leave a Reply