SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Industry Work From Home Dah Lama Popular Di USA

Industry Work From Home Dah Lama Popular Di USA

Industri Work At Home sekarang tengah booming kat Malaysia…

Macam-macam sebab yang saya dengar orang resign. Dah takleh kerja dengan orang la, gaji tak bayar la, nak jaga anak la, bosan rutin 8-5 la, nak income extra la.

Ramai yang buat secara part-time. Income dan stabil beranikan diri full-time. Saya start masa 2015 lepas saya resign dari oil & gas.

Industri bukan pelik. Kat US 40% rakyat dia kerja dari rumah. Yang bisnes sendiri dan freelance.

Sebab modalnya rendah tapi untungnya tak ada had. Income bulanan ada yang lagi tinggi dari yang bisnes konvensional. Ada slip gaji, bleh beli rumah, kereta, macam makan gaji. Establish! Bezanya bebas dan unlimited income. Saya kenal ramai work at home parent yang income 6 angka sebulan.

Takde ofis dan pekerja pun. Semuanya buat sistem yang dah proven untung.

Jadi incase ada yang nak cerburi bidang ni, saya ada sedikit ilmu yang boleh dikongsi.

Best dapat bebas masa. Nak gi mana-mana takyah gaduh dengan bos mintak cuti:)

#WorkAtHomeMaster

Leave a Reply