SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Ilmu Avatar Master Herny Paling Hebat

Ilmu Avatar Master Herny Paling Hebat

Million thanks buat Master2 MCC yang anjurkan #MCCAcademy semalam.

1 hari banyak sangat input. Sebenarnya kelas tu untuk yang baru especially yang masih SID. Memang kerugian yang besar SID tak hadir, semua topik dari pagi sampai petang membantu perjalanan SID untuk naik dari rank ke rank yang lain.

Kak yana join sebab nak ambil input2 dan nak buat kelas sendiri, nak ajar downline2 dalam organisasi pula. Tak salah kita humble kan diri join, ilmu ni sangat lah luas. Kita tak tahu, orang lain tahu. Selagi belum dapat, selagi tu belajar dan buat.

Paling ditunggu2 sharing dari master HernyHafiz. Sebelum2 ni memamg selalu dengar pasal customer Avatar tapi tak tahu cara betul nak buat. Alhamdulillah sekarang dah tahu, dah nampak dan boleh setkan RAS. Ilmu ni paling mahal bagi saya. Flownya cukup cantik. Dan cukup mudah nak faham.

Overall, tinggal action. Tak guna pergi kelas tapi takda actions.

Fuhh 2 hari yang padat dengan ilmu. Inilah yang saya cakap, dengan bisnes Shaklee ni anda akan tahu baaanyak perkara.

Terima kasih pada team leader MCC yang sangat komited nak lihat anak didik berjaya. Takde satu pun seminar MCC yang tak best. Semuanya powerful.

Anda yang join dengan kami, automatik boleh berada dalam positive circle ni. Masih cari bisnes yang best?
Tak payah cari lagi.
Bisnes kami super duper best.
Makin lama makin best.

Join cepat2, contact kak yana pm or wasap
011-11548031

Nurul Aziyana
Team Leader Supportive
Together We Stronger

Leave a Reply