SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Herblax Detox Usus Perut Ringan

Herblax Detox Usus Perut Ringan

Herba yang digunakan dalam Herb-Lax TIDAK berkaitan dengan julap kimia buatan yang dijual di mana-mana. Produk-produk julap buatan ni biasanya merengsakan tisu dengan cara menarik bendalir ke dalam usus untuk memaksanya mengeluarkan bahan-bahan dalam usus. Julap tiruan seperti ini boleh melemahkan organ-organ dan boleh menyebabkan kebergantungan terhadapnya, dehidrasi dan ketidakseimbangan elektrolit. Jadi, BERHATI-HATI ok?

Sebaliknya, Herb-Lax secara SEMULAJADI merangsang pengecutan otot usus. Ini membolehkan penyingkiran sisa-sisa yang terperangkap dan memendekkan masa transit, dan mengelakkan penyerapan toksin. Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang LEMBUT terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa PANJANG.

Ia tergolong dalam kategori julap yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi meyingkirkan toksin dari usus.

Herb-Lax boleh MEMBANTU meningkatkan pengaliran darah, mengurangkan bau badan, jerawat, melegakan sembelit, gas perut dan usus, dan MENORMALKAN fungsi usus.

Pilihan BIJAK utk Detox secara SEMULAJADI Dan SELAMAT
Jomm Detox Shaklee way #sidpro😇 #shakleewifangelnisue #wa8901997

Leave a Reply