SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Hebatnya Get Clean Shaklee

Hebatnya Get Clean Shaklee

Masa SYOB kelmarin sahklee ada buat game tau..

Group cheda kena buat demo ‘Get Clean’ guna laundry wash dr shaklee..

Group kami mmg simple gila sharing.. Kami bayangkan depan kami ni ada makcik² tengah nak tengok demo kami.. Dan kami semua bergabung tunjuk kehebatan laundry wash ni..

Sambil tunggu keputusan kesan dr sabun ❌ dan #LaundryWashShaklee.. Sambil tu jugak kami pakat² sharing kebaikan..

Ternyata..😍 Bila pakai leser.. Cahaya leser tu dapat menembusi gelas yg ada air bancuhan #sabunShaklee..👍👍👍

Tapi..😢 Cahaya leser tak dapat tembusi gelas yg ada air bancuhan sabun jenama ❌.. Ini bermakna sabun jenama x ada filler yg banyak mengandungi bahan chemical.. Bahaya untuk kulit kita.. Juga merosakkan pakaian dan bahan logam.. Especilly mesin basuh la.. Sebab duk pakai hari² kan.. Sebab tu mesin basuh cepat rosak…

Kesudahan ceritanya… Group kami ‘get clean’ dapat tempat pertama… We are champion..

So kami dapat sorang sebotol #zincComplex free je.. Kebetulan mmg stock zinc utk mkn sndr dah habis..

Alhamdulillah..😇

Rezeki betul… Dah la makan free, ilmu yg melimpah ruah lagi.. Tempat pun shaklee bg mmg selesa… Penyampaian dr group shaklee yg sentiasa anergatic plak tu💪💪💪..

Tak sempat ceq nak mengantuk😂😂😂

#SyobShaklee

Leave a Reply