SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Founder DDS Shaklee Business Leader Mentor Berjaya

Founder DDS Shaklee Business Leader Mentor Berjaya
Meh kita berkenalan dulu Nama saya Ainul . Umur 34thn. Anak ada 3 org. Saya makan Shaklee dr 2011. Masa tu keje sebagai engineer kat TM. selalu outstation, keje kt site. dan masa yg sama saya nak pastikan saya full bf anak 1st. bila penat susu pun drop. tu yg kawan kenalkan Shaklee. 2012 bulan Jan baru saya daftar ahli. Daftar ahli sebab kawan belanja. bukan nak buat business pun. Sebabkan saya ni blogger dr 2009, saya suka kongsi saya makan Shaklee dalam blog. kemudian ada pembaca blog order. Bonus Shaklee saya yang pertama RM27 ☺ Mei 2012, saya ambil keputusan nak serius buat business sebab saya dapat bonus hampir RM900. Jun 2012 saya naik rank pertama dalam Shaklee. Jan 2014, saya resign as engineer, husband stop buat PHD engineering kt UM. focus full time buat Shaklee. dah 6 tahun la kami buat business ni. Kami dah dapat 5 angka dengan business Shaklee ( 4kali ganda gaji engineer dulu) , kami dah merasa p free trip 6 star dgn Shaklee, car bonus dll Jadi kami nak korang pun dapat apa yg kami dah dapat. Malah dapat lebih dr kami. InsyaALLAH apa yg kami tahu kami akan kongsi dan bantu korang. Korang kena aggresif, rajin, semangat Kalau ada yang berminat nak jadi protege kami boleh whatsapp ke 013-3612717 atau klik terus ke sini > www.wasap.my/60133612717 . #projekDDS #businessdds

Leave a Reply