SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Fokus Kepada Matlamat Trip Swiss Shaklee 2020

Fokus Kepada Matlamat Trip Swiss Shaklee 2020

Throwback sikit gambar dekat Swiss 😊
.
Amik mood untuk cycle ni, sebab untuk cycle ni Shaklee nak bagi trip bisnes ke Switzerland!
.
Siapa yang agent Shaklee nak pergi Swiss, make sure sentiasa fokus dengan matlamat.
.
Masa terbaik untuk bermula ialah sekarang! Hari ni! Sebab cycle baru bermula. Masa ni lah nak kumpul point supaya layak untuk trip macam ni.
.
Jangan sibuk dengan perkara yang tak bermanfaat, dan tak membantu untuk capai matlamat. Bazir sel-sel otak guna untuk fikir benda tak penting, sedangkan kalau FOKUS, kita boleh jana idea-idea yang bantu untuk naikkan income, melayakkan untuk trip bisnes dan membahagiakan family tersayang.
.
Trip ke Swiss ni memang mahal. Tak tipu. Hari tu masa naik ke Jungfraujoch, tiket sahaja RM1000+ seorang! 😂
.
Nak tak nak kita swipe jer kad kredit kan.. dah sampai takkan tak nak naik haha.
.
Tapi this time Shaklee nak belanja, so ‘kecil tapak tangan, trip Swiss kami tadahkan’ 😍
.
Good luck to all SID especially Spectacular! Stay focus, stay determined, stay energetic!

Leave a Reply