SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Florida Miami Dinaiki Air, Nilai Property Jatuh

Florida Miami Dinaiki Air, Nilai Property Jatuh

Di miami florida. Air laut dah mula naik. Tak lama lagi, banda2 besar yg tepi laut akan tengelam. Sbb glasier dah cair. Cer korang banyangkan JB, kuantan, melaka, penang tenggelam..

Cuba bayangkan jatuh nilai property & cashflow mat salleh yg dah beli property kat kawasan tu.

Sebenarnya apa kekayaan yg kita cari? Kekayaan yg kita cari adalah 3 amalan.

Mendiang Steve job walaupun dia kaya dulu sewaktu mengasaskan syarikat konglomerat apple, bila beliau mati, beliau xdpt pun bawa mati kekayaanya. Sbb amalan kekayaan yg sebebar adalah.

3 amalan yg takkan putus bila kita mati
1) doa anak yg soleh
2) sedekah jariah
3) ilmu yg bermanfaat.

Setiap yg hidup. Pasti mati. Bersediakah kita? Datang ke seminar cashflow. Tuan Mohd Faizal share kepada anda, bagaimanakah nak buat persediaan utk 3 Amalan ini.

Faizal
#PuC
#StudentC

Leave a Reply