SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Firegrill Senawang Western Food

Firegrill Senawang Western Food

[ #WESTERN&ASIAN ] – Menu baru untuk anda semua … ASIAN FOOD –> tom yam, asam pedas, nasi goreng lamb & chicken chop di samping menu-menu western dan burger yang memang killer!

Korang mesti try juga signature food kitorang … grilled chicken chop & grilled lamb chop.

“Kono ghaso kek anak tokak camne padunya kuah homemade blackpepper kitorang”

Dah…dah, korang jangan semak kepala lagi nak pikir port makanan best-best ni. Macam-macam menu kami hidangkan untuk anda semua.

============
LOKASI
============

–> Lokasi : No.33, Lorong Kekwa 11/3, Taman Guru Melayu, Senawang (Jalan Senawang-Paroi)

–> Contact no:
0192751911
0192751911
0192751911

P/S : – Untuk full menu, boleh contact kami. Banyak sangat pulak nak letak kat sini.

See you!!

Leave a Reply