SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Fat Burner Makan Sikit Dah Kenyang

Fat Burner Makan Sikit Dah Kenyang

MAKAN SIKIT DAH KENYANG, SENANG BUANG LEBIHAN #LEMAK
.
“Dulu saya dah cuba 4 jenis produk tapi semua tak berkesan. selalu rasa lapar. Lepas kawan saya perkenalkan BURN-XR pada saya, memang cepat terasa kesannya. Selera makan memang berkurang dan tenaga bertambah buatkan saya rajin nak exercise. Rasa macam aktif sangat banding dulu selalu malas nak bergerak. Cepat turun tau!”
– Noor Fatim, Kajang
.
Perkenalkan #FatBurner paling kuat di Malaysia!
.
Bahan dalam ni mmg terbukti secara saintifik dapat tambah tenaga untuk lebih rajin bergerak dan exercise.
.
Ia jugak akan menahan selera makan dan mengurangkan rasa lapar. Boleh elak dari snacking yg menyebabkan masalah berat.
.
✔ Bantu kawal nafsu makan
✔ Makan sikit dah kenyang
✔ Tidak mudah lapar
✔ Membakar lemak ketika tidur
✔ Tingkatkan metabolisme
✔ Increase energy & stamina
✔ Bebas side effect
✔ Bertindak sebagai “Carb Blocker”
✔ Akan tukarkan fat kpd tenaga
✔ Setiap botol mempunyai 90 caps
✔ Weight menurun, lantas perut kempis
✔ Lengan & peha turut mengecil
✔ Tenaga makin bertambah
✔ BUKAN buang air tp buang fat!
✔ Bukan jenis detox

**Harga biasa Fat burner yang tahan 3 bulan ialah RM300(harga biasa seunit)
.
Promosi SANGAT TERHAD.
.
Beli SEKARANG dengan harga RM160 ( PERCUMA T-shirt, sample dan shipping )
.
PM kami sekarang sebelum stok habis.
.
P/S: Produk ni direct dari USA tau. Kalau habis stok lambat nak dapat next batch. Jangan terlepas!

Leave a Reply

Open chat