SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Faedah Detox Shaklee Untuk Kurus dan Sihat

Faedah Detox Shaklee Untuk Kurus dan Sihat

Satu cara untuk praktikkan ialah dengan jaga makan. Macam yang RV kongsikan dalam post sebelum ni.

Namun nak jaga makan memang perlu bertarung dengan nafsu. Maklumlah dah lama makan ikut sedap mulut je.

So macam mana nih?

Apakata cuba reset dengan #detox?

Ada macam-macam cara nak detox kan sekarang nih.

RV pilih #DetoxShaklee. Bukan lah sebab RV pengedar shaklee semata-mata tapi memang ia berkesan dengan cara paling selamat.

Kesan detox ni ia buat kita berkira-kira pasal makanan. Kiranya apa yang kita makan bukan sebab nak sedap semata2 tapi lebih kepada nak makan sebab nak hidup dengan nutrisi terbaik.

Pernah dengar ‘makan untuk hidup’? Haa macamtu lah yang kita nak.

Perlahan2 yg tak suka makan sayur, akan mula jatuh cinta pada sayur.

Yang tak boleh control nafsu makan,jadi makin terkawal nafsu makannya.

Bonusnya?

1- Berat badan turun/bantu capai normal BMI
2- Kolon lebih sihat
3- Tenaga meningkat
4- Kulit lebih cantik
5- Sistem imun jadi kuat
6- Tidur lebih lena dan berkualiti

Ps: Detox shaklee bukan sekadar ada meal plan tapi ia juga ada sertakan vitamin apa yang perlu makan untuk bantu proses detox jadi lebih berkesan.

Program dan set ni direka oleh mereka yang pakar dalam bidang kesihatan iaitu Dr Jamie Mcmanus dan Dr Bruce Daggy.

RV boleh consult chu olls, RV buat n kongsi okeh.. Jom3

www.wasap.my/60147375771

#pengedarshakleerawang #pengedarshakleeselayang #pengedarshakleegombak #setberpantangbersalin #kurus #kulitcantik #kulitflawless #vivixshaklee #Collagen

Leave a Reply