SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Dulu Malu, Sekarang Suka Business Shaklee

Dulu Malu, Sekarang Suka Business Shaklee

Lantaq la orang nak pikir apa..

Dulu kan saya jenis takut nak buat sesuatu baru..
Nak try benda baru..

Buat benda apa?
Benda yang takut bila orang tengok kita tak sama dengan depa..

Dulu keje elok-elok dah semua..
Gaji pun selesa duk rasa dah masa tue..

Tapi dari saja-saja buat shaklee, terus jadi part time business.. Masa tue rasa malu gak, 50-50 gitu nak buat..

Banyak guna online je..
Sebab takut yakmat jumpa orang..
Serupa takda hidung!
🤣🤣

Tapi bila start bershaklee dan berbusiness memang merubah hidup dan cara pandang hidup nie..

Kita bukan seorang saja nak sihat..
Nak bagi orang sekeliling sihat sekali..
Mesti nak masyarakat kita pun skali sihat kan..

Ada yang nak tau pasal business shaklee?
Cara macamna?
Nak operate macamna?

Meh Roger saya..
Kita duduk se table.. 😘

Leave a Reply