SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Dropship VIVIX SHAKLEE Untung Banyak Gila

Dropship VIVIX SHAKLEE Untung Banyak Gila

Setel COD sebotol Vivix di Taman Kerang. Kakyaa suka jual Vivix. Walau mahal tetap ada yang beli sebab khasiat dia sangat superb. Ni customer Kakyaa repeat order kali ke-5

Tengok tu berapa rat sebotol. Tu pun Kakyaa bagi less tau.

Ada tak sesiapa nak join dropship Vivix? Untung sebotol jual RM50-100 tau. Kakyaa tak bagi jual murah. Kakyaa pun tak pernah jual Vivix harga ahli kepada bukan ahli. Nak harga ahli silalah jadi ahli.

So ada tak yang nak join dropship Vivix?
❎ tak perlu simpan barang, Kakyaa pun tak simpan
❎ tak perlu pos. Kakyaa poskan.
❎ tak perlu COD. Kakyaa tak cod untuk korang. Tapi kalau korang nak COD tu boleh je. Sendiri uruskan
✅ hanya perlu promot dan iklan di FB dan IG
✅ bahan iklan Kakyaa sediakan
✅ cara nak close sales Vivix Kakyaa ajar
✅ wajib ada TELEGRAM
✅ wajib rajin rajin rajin. Kalau malas takyah join.
❎ BUKAN AHLI SHAKLEE

Untung sebotol RM50-100 tau.

Nak join klik link ni www.wasap.my/60197008919/dropshipVivix

Leave a Reply