DETOX UNTUK KURUS? Bagaimana Nak Join Program #JomDetoxJutawan

DETOX UNTUK KURUS? Bagaimana Nak Join Program #JomDetoxJutawan

Dalam entry sebelum ni, Liya kongsikan tentang Program #JomDetoxJutawan. Alhamdulillah ramai yang contact dan whtasapp tanya. Wah, teruja masing-masing. iya lah, ada antara mereka yang mengadu dah cuba maca-macam cara nak kurus tapi kurang berkesan. Duit dah banyak habis tapi result mengecewakan. Haaaa apa lagi, Liya pun offer lah join Program #JomDetoxJutawan.

So, dalam entry ni Liya berian step macam mana nak join #JomDetoxJutawan dan apa syarat-syaratnya. Hoyyeahhh!

Program Jom Detox Jutawan Batch 16 Istimewa Untuk Anda

Guys, Batch 16 is opened. Jom cepat grab slot anda. Boleh hubungi Liya tau! Program yang Terbukti Berkesan ni kita buat secara santai sahaja. Santai tapi kena berdisiplin tau! Baru dapat result power! Hehehe. Details menegeani Program #JomDetoxJutawan Batch 16;

Bermula 1 Oktober 2019

17 Hari Online Coaching

Panduan Senarai Barang Dapur Disediakan

Menu 7 Hari Detox

Diselia Oleh Coaches Berpengalaman

Bonus Panduan Senaman & Resepi Eat Clean

Syarat Dan Panduan Untuk Menyertai Program #JomDetoxJutawan

Program Jom Detox Jutawan hanya dibuka kepada ahli #TeamJutawan sahaja. Anda yang berminat wajib daftarkan diri sebagai ahli #TeamJutawan. So boleh contact Liya untuk Liya daftarkan  under #TeamJutawan.

2- Untuk peserta baru Program #JomDetoxJutawan, peserta WAJIB membeli mana-mana salah satu daripada #SetDetoxJutawan  samada SET GOLD atau SET PLATINUM. Tapi Liya SARANKAN anda grab SET PLATINUM.

3- Bagi peserta baru yang mendaftar bersama pasangan, anda perlu tambah RM20 (yuran untuk coach).

4- Ahli #TeamJutawan yang ingin menyertai program ini semula, peserta perlu membuat pembelian minima 80uv dan bayaran tambahan sebanyak RM20 (yuran coach).

Set Gold Atau Set Platinum?

Set untuk Program #JomDetoxJutawan ada dua pilihan. Set Gold atau Set Platinum. Anda boleh pilih dan Liya juga boleh bantu guide anda untuk buat pilihan yang terbaik.

Harga dan item adalah seperti yang tertera pada poster. 

Set Gold

SET GOLD terdiri daripada Herb-Lax, Alfalfa Complex, Cinch Shake atau ESP (boleh pilih), Dtx Complex dan Peppermint Ginger Plus.

Set Platinum

SET PLATINUM terdiri daripada Peppermint Ginger Plus, Alfalfa Complex, CinchShake atau ESP (boleh pilih), Vivix, Dtx Complex, Herb Lax.

Summary Kedua-Dua Set Set Gold Dan Set Platinum

 Kelebihan Set #JomDetoxJutawan

Testimoni #JomDetoxJutawan

Testimoni #1

Testimoni #2

Testimoni #3

Nak Join #JomDetoxJutawan? Jom Hubungi Liya

Kepada yang dah tak sabar nak  join Program #JomDetoxJutawan, cecepat contact Liya. Liya tengah kumpul peserta untuk Batch 16 ni. 1 Oktober 2019 kita mula! Limited seats tau. Kang menagis tepi bucu katil pula bila kita dah start. Hehe.

Hubungi Liya,

Liya 019-9590635

Follow Fb & Ig : Daliya Mat Dari

Your Detox Coach

 

 

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: