SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Dayang Senandung menjadi Puteri Emas

Dayang Senandung menjadi Puteri Emas

DAYANG SENANDUNG 🌚 BERTUKAR JADI PUTERI EMAS 🌝

Bila masing-masing ambil cuti nak temankan ma, jadi inilah peluang girl’s time !

Farah 9 beradik. Ada 6 adik beradik perempuan.

Masa untuk kau facial kan muka-muka adik kau.

Mula-mula skali kita jadikan Dayang senandung lah.

Sebab entah apa-apa dah pakai kat kulit berbelas tahun ni kan. Jadi kita mesti #DETOX !

Sebab bila lapisan bawah kulit kita banyak toksin, sapu apa pun tak berkesan.

Kulit still kusam. Naik jerawat.

Wajah nampak tua dari usia sebenar.

Purifying clay mask ni memang berkesan untuk buang sel kulit mati, buang toksin. Tanggal segala blackhead dan whitehead.

Meremajakan kulit.

Lepas dah cuci, memang rasa kulit lain sangat .Bersih sungguh! Tapi Kulit tak kering.

Lepas dah detox baru lah kita “bagi air” kat kulit.

Hydrating gel mask ni warna gold.

Ternganga anak buah bila muka umi dia warna emas.

Wowwww….Kakak nak muka macam umi.

Part ni lawak. Sebab Farah tak kasi, baba dia pakaikan bedak putih melepak kat muka.

Bukan main happy dia dah putih 😅

Hydrating gel mask ni best gila!

Sejuk sampai ke dalam dalm kulit . Padahal Farah tak simpan dalam leti sejuk pun.

Lepas dah cuci pun kulit rasa sejuk. Macam berangin. Deep soothing moisture kata omputih.

Serious Farah suka sangat dua-dua mask ni.

Muka ada promo sekarang. Beli 2 dengan saru harga. Percuma facial brush. Siap dapat uncanh kain organza ni.

Look smart nak bawak ke mana-mana.

Dah la pakai tak perlu lama. Tak perlu tunggu sampai pagi.

10 minit ! Terus settle facial muka.

Jom try !

Wassap Farah terus kat sini ⤵️

http://farahwahida.wasap.my

Leave a Reply