SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Dating Dengan Suami Discuss Business Shaklee

Dating Dengan Suami Discuss Business Shaklee

Dating dengan Encik Suami ❤️

Hari ni, encik suami ajak dating. Tapi bukan dating nak romantik-romantik. Dating untuk fokus diskus hala tuju bisnes Shaklee.

Lepas hantar anak-anak sekolah, kami cari port yang tenang sikit supaya lebih mudah nak diskus. Memang saja cari masa macam ni untuk diskus. Bukan tak boleh nak diskus kat rumah, tapi biasanya kat rumah, banyak benda yang akan distract the discussion, contohnya “Eh, baju belum sidailah” 🤭.

Maka, sempatlah hari ni sit down, mula plan for the next 12 months. Apa nak buat untuk capai target 2019/20 dalam bisnes Shaklee. And the next step, take action. Ini yang paling mencabar.

Once kita dah target, dah ada plan, kena ada tindakan utk achieve target kita. Dan yang paling penting sekali, Kak Yui dah susun plan baik punya untuk bisnes partner Kak Yui dalam #VissBizGroup.

Uolls yang masih tercari-cari bisnes apa nak buat, come & join us. Kita buat real bisnes. Kita work as one team & success together 💪.

Terus wassap Kak Yui k. Link wassap ada kat bahagian komen di bawah.

#startyourownShakleebusiness
#realbisnes
#Shakleebisnesleader
#KakYuiShaklee

Leave a Reply