SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Customer Shaklee Berdaftar Boleh Order Online Shaklee Pos Barang

Customer Shaklee Berdaftar Boleh Order Online Shaklee Pos Barang

Walaupun tengah demam panas. Dan sakit kepala yang kronik.

Alhamdulillah. Kastemer masih menerima barang dalam tempoh segera. Harini bayar, harini pos. Esok terima kat tangan.

Alhamdulillah tak perlu tutup kedai walaupun tengah sakit.

Ziela story sikit ye. Untuk setiap ahli berdaftar shaklee. Kita semua ada akaun online masing-masing untuk order, pos, check performance, info produk dan lain-lain.

Bahagian order dan pos. Kita hanya memerlukan hp, laktop, komputer ataupun tablet dan ada internet.

Bila kastemer setuju nak beli. Mereka akan bayar. Lepas mereka bayar. Kita akan login ke www.shaklee2u.com.my (hanya ahli sahaja boleh login)

Klik bahagian shopping dan uruskan order kastemer kita. Dan pihak shaklee akan tolong uruskan pos barang.

Tugas kita hanya klik order online sahaja.

Maksudnya kalau sakit ke. Kalau tengah travel overseas ke. Selagi boleh surf Internet. Bisnes dan urusan pos berjalan lancar.

Best kan.

Dengan ada nya sistem yang mudah macam ni. Kita hanya kerja promot dan uruskan order. Urusan jual beli teratur InshaaAllah.

Semoga cepat sembuh. Dah 3 hari demam. Demam ni lain macam sikit. Sangat-sangat sakit. Biasa demam panas je kan. Ni sampai sakit-sakit abis.

Semoga Allah ampunkan semua dosa-dosa ku.

💖

Leave a Reply