SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Contoh Part Time Terbaik Untuk Budak Universiti

Contoh Part Time Terbaik Untuk Budak Universiti

5 kerja part time yang adik-adik dekat universiti boleh buat supaya tak perlu ikat perut lapar:

1. Jadi dropshipper, boleh dapat untung komisyen.

2. Jual roti/maggi/minuman 3 in 1 kat dalam kolej. Makanan paling hits budak-budak u.

3. Sign up mana-mana program affiliate. Boleh dapat komisen besar kalau rajin promote dekat FB atau blog.

4. Servis lipat kain. Budak u biasa malas nak lipat kain, Insyaallah laku.

5. Ambil upah hantar baju kawan-kawan kat dobi atau fotostat.

Senang kan?

Kalau kau kata susah, sebenarnya kau tu yang malas. Nak cari inspirasi, akak cadangkan korang baca buku Penulis Jalanan Teme.

Leave a Reply