SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Company Vitamin Lain Hanya Ada 1 je Research Paper, Shaklee ada 100

Company Vitamin Lain Hanya Ada 1 je Research Paper, Shaklee ada 100

Baru-baru saya ada berjumpa dengan seorang staff Shaklee, baru join masuk Shaklee. Asalnya dia dari syarikat nutrisi yang lain.

Syarikat yang dia pernah kerja tu, syarikat yang besar dan power. Selalu boleh nampak dekat mall dia punya brand. (Maaf tak boleh nak sebut nama syarikat)

Oleh kerana dia seorang nutritionist, saya tanya dia, apa pendapat dia dengan Shaklee berbanding dengan syarikat yang dia pernah join tu?

Dia jawab, syarikat dulu tu memang hebat. Tapi kalau check, syarikat tu cuma ada 1 je research paper. Walaupun syarikat tu sangat establish.

Tapi Shaklee jauh lagi bagus, sebab Shaklee sendiri ada lebih 100 research paper yang peer-reviewed.

Dan semua research papers dari Shaklee ni kita boleh access secara online. (https://healthresource.shaklee.com/clinical-research-study-archive/)

So bila dia tahu tentang kewujudan lebih 100 research papers ni, dia lebih confident dan sekarang dia sendiri consume produk Shaklee.

Tak sangka kan?

Saya mulanya ingat syarikat lain pun banyak research papers. Rupanya tak semestinya.

Shaklee yang bersungguh buat research papers sampai lebih 100 dan semakin bertambah. 😊

Leave a Reply