SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Cikgu Azfar Turun 40kg Dalam 4 Bulan

Cikgu Azfar Turun 40kg Dalam 4 Bulan

Eh! Cikgu Azfar dah kurus lah!
Eh, betul ke tu cikgu azfar, bukan ke cikgu azfar gemuk?

Bukanlah.. Tu bukan cikgu azfar, tu abang die. Aku permnah tengok, abang dia kurus camtu..

Yaaa. Tu cikgu azfar.. Dah 2 tahun cikgu azfar kurus. Dari berat 105kg,turun kepada 65kg. 40 kg tau cikgu Azfar turun berat. Hanya dalam masa 4 bulan. Sekarang cikgu azfar dah jadi coach kurus tau. Cikgu azfar pulak yg train dan kongsi cara macam mana nak kurus. Bantu orang lain untuk sihat. Memang ade team tu.

Nak join kurus dengan cikgu azfar, contact jeklah pembantu coach, si R.V. Adyani Ab Rahman tu.

Yang best nya, menten plak berat die 65kg tu, tak naik2. Biasa kalau kurus, lepas tu orang akan naik balik berat die kan. Apa rahsia erk?
Macam mana cikgu azfar mentenkan berat erk? Macam mana cikgu azfar turunkan berat erk?

Meh baca lanjut sini

https://ohmyvitamin.com/cikgu-azfar-kongsi-tips-turun-berat-badan-40-kg-dalam-masa-4-bulan-105kg-65kg/

RV,
Pembantu coach azfar

Leave a Reply