SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

CF-Bath Tasneem Anti Demam Batuk Selsema

CF-Bath Tasneem Anti Demam Batuk Selsema

Sakit hati betul dengan Tasneem! Produk punyalah bagus tapi..
.
..boleh pulak dorang RE-BRAND produk CF-Body Wash yang selama ni dah memang terbukti berkesan cepat menghilangkan demam dan selsema anak! Memang saya suka giler la, haha!
.
Ye laa..
.
Dah ramai kot customer Idah yang pakai dan mostly dorang terus jatuh hati dengan CF Body Wash ni.
.
Ada tu..
.
Bila anak batuk selsema, guna CF Body Wash ni, anak terus muntah kahak.
.
Yang demam, suhu cepat turun, cepat kebah.
.
Haaa..ibu mana tak suka kalau ada produk yang boleh buat anak kecil dia aktif dan sihat semula. Kalau demam pun kejap je..
.
.
Sekarang ni, Tasneem nak re-brand!
.
Dari CF-Body Wash, ditukar menjadi CF Bath!
.
Produk sama, bahan pun sama. Result pun still power!
.
.
Opppss! Bukan tu jer!
.
Dorang akan rebrand 6 lagi produk HOT dorang. Semua berwajah baru! Lebih fresh giteww..
.
.
Produk-produk ni insyaAllah akan launching hujung bulan ni. Cuma Idah kena bagitau siap-siap. Ada 1 GOOD NEWS, 1 BAD NEWS..
.
.
GOOD NEWS – siapa-siapa yang beli masa launching nanti, akan dapat harga specel + “Mystery Gift”. Rugi kalau tak grab.
.
BAD NEWS – stok utk promo Launching harga specel + “Mystery Gift” tu agak terhad. Siapa cepat dia dapat.
.
.
HQ kata, dorang akan release offer ni pada agen-agen dulu. Jadi kalau anda berminat nak jadi yang terawal grab offer ni, Idah rekomen anda cepat-cepat lah join grup waiting list ni siap-siap. Sebaik je HQ bukak offer harga launching ni, anda lah orang pertama yang akan dapat info ni.
.
Haaa amacam, best tak?
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Klik link di bahagian komen bawah ni untuk terus masuk dalam grup waiting list Idah. Idah akan inform laju-laju dalam group tu nanti.
.
Tengok link kat bahagian komen tau.
.
.
p/s: Silakan share kalau rasa ada kawan lain pun patut join group waiting list ni.
.
.
#tasneemnewbabyrange
#tasneemcfbath

Leave a Reply