SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Celgynic Gold Untuk Lelaki Gagah Perkasa

Celgynic Gold Untuk Lelaki Gagah Perkasa

|| The highest cholesterol shooter ||

Apa yg buat saya suka ttg celgynic gold ni???

Sbb celgynic nii boleh menurunkan kadar kolestrol dlm bdn.. bukan org gemok jer ada kolestrol..hellaww org kuyusss pun..hehe..

Akan jadi makanan tambahan saya setiap hariii..weheee..eh ntah happy semacam dpt jmpa produk hebat nii!!inshaa Allah nak kongsi kebaikkan produk ni dgn semua!!

Ok apa bestttt nya lagii CELGYNIC ni???maiiii bacaaaa!!!

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis halus kedutan
>> Kulit muka ‘glow’, liang roma mengecil
>> Mengelakkan rambut gugur dan melebatkan rambut
>> Meningkatkan daya ingatan
>> Anti kanser dan ketumbuhan
.
Dapat anugerah sb ia ‘the highest cholesterol shooter’
.
Kandungan celgynic gold ni ada beberapa herba yg terbaik:
.
1. Telur ayam Gallus gallus domesticus (ayam berkulit hitam, daging hitam, tulang hitam cuma bulunya berbulu putih) ini di masak (di proses) selama 14jam utk mnghasilkn lecithin
2. American ginseng – metabolisme tinggi utk improve blood flow
3. Cordycep – bgus utk seks lelaki
4. Duzong – saraf, tulang, parkinson

Antara testimonial ~ En Atan Pomen- Sungai Udang, Klang
Jari tangan putus bila bonet kereta jatuh tertutup semasa bekerja. Basuh jari tu dengan Miutan, pecahkan Celgynic sapu di jari tu dan kemudian di balut dengan ‘salotape’. Alhamdulillah bercantum semua tanpa parut…

Sihat itu 1 nikmat Allah yg terhingga..kta wajib jaga kesihatan..😊

Okaii..10 terawal yg pm dpt free gift dari Kak Ina!!!

Pm/whatsapp kak Ina www.wasap.my/601137883324

#projekRM1000seMinggu

Leave a Reply