CARA NAK PILIH MINYAK IKAN TERBAIK DAN SELAMAT

CARA NAK PILIH MINYAK IKAN TERBAIK DAN SELAMAT

KEPEKATAN DHA & EPA DALAM MINYAK IKAN

. Semalam Liya hantarkan 2 botol minyak ikan kat sorang customer ni. She’ s my regular customer. Alhamdulillah. Pengamal tegar polyphenols blend untuk boost energy & masalah pulse-ration.

“ Minyak ikan ni untuk siapa?”

“ Untuk cik abe ☺️!”

Benda ajaib ni hehe. Dia pernah beritahu husband dia memang consume minyak ikan tapi beli kat farmasi. Kita ni duk banyak kali meratib suh ‘racun’ beli brand kita. Kih kih kih. Lama juga dia duk meratib kat suami tapi belum jalan. Tapi kali niii. Wah, berhasil.

Apa lagi, kita korek la kan 😝. Katanya, suami dia dah jatuh cinta ngan minyak ikan cekli. Ada satu minggu tu minyak ikan dia habis. So si suami paw la minyak ikan si isteri (semestinya brand cekli). Lepas seminggu, amazingly hidung dia kering tak meleleh macam selalu.

Sebelum ni asal tunduk je meleleh. Rimas jadinya. Paham la kita kalau ada resdung, part meleleh & bersin hakpek hakpek pepagi tu memang mengundang betul. Boleh kacau mood 😩.

Dah gitu, dia pun terus suh si isteri order dua botol. Haaa dah jatuh cinta letu 😝.

Sebelum tu, si isteri bagitau juga yang titik penting kejayaan beliau pancing si suami dengan poster ni. Terbuka terus biji mata. Dahsyat 🤓!

Info poster;

Perbezaan minyak ikan cekli berbanding jenama lain ialah CEKLI ada jumlah EPA & DHA yang tinggi.

Bila tengok details kat poster, jangan tertipu dengan BERAT sebab —-> kepekatan DHA dan EPA yang penting dalam kandungan minyak ikan.

Kebanyakan minyak ikan lain, kandungan DHA dan EPA sikit saja. Yang duk berat tu lemak dan perisa tambahan.

Daliya Mat Dari

Buatlah pilihan bijak!

#minyakIkan

#AntiRadang

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: