SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Business Shaklee Untuk Perempuan Je Ke ?

Business Shaklee Untuk Perempuan Je Ke ?

Bisnes Shaklee ni untuk perempuan je ke?

Adeh!
Ni pic mr teddy Azfar Ramathani post kat RV petang tadi. Almaklumlah, RV keje petang tadi😊.

Teddy kata, s3jam juga sesi beliau dengan kastemer kami petang tadi. Man to man talk gituu..

Cod 2 botol vivix + new membership. Untung Encik Ib ni, dapat veli vivix murah, less 10%.
Bila dapat biz kad, oo ni pemilik swimming academy rupanya. Siap tanya teddy, ok ke bisnes Shaklee ni..

Alhamdulillah. nak jawab ok ke x ni? tapi kalau macam RV ni, yang kena declare LHDN bagai, rasa2 nya, biasher2 ke biz shaklee ni? 🤔🤔

Yang RV tahu, bisnes Shaklee ni, banyak ubah kami. Ubah bukan sahaja dari segi kewangan, tapi jati diri juga. Banyak benda yang kami teroka. Banyak sisi yang kami improve.

Lihat sahajalah gambar ini, bayangkan, kalau sesapa yang kenal mr teddy dari dulu kan, mesti tak percaya, org dalam gambar ni teddy.

Ya, bukan takat teddy ni dah kurus (lost 40kg)tapi juga teddy yg pemalu, pendiam tu dah boleh consult kastemer offline okeh!. Sebelum ni kerjanya coaching orang kurus jek, tp harini skill bertambah lagi, consult kastemer baru tanpa RV di sisi. Alhamdulillah.. Yeayyyy

Benda boleh bincang, nape nak gaduh! Eh!..
Muafakat bawak berkat. Benda boleh cecah 6 angka, nape nak tajat 4 angka jek. Eh!

Ok2.
Sape2 nak vivix ke, vitamin ke, youth skincare ke, nak tahu cara buat biz shaklee ke, meh roger2 i naa

Aumm

Leave a Reply