SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Buku Copywriting POWER Untuk Semua Business

Buku Copywriting POWER Untuk Semua Business

Korang ni kan, asal sebut copywriting. Mesti terbayang nak buat post FB je

Sebenarnya, ilmu menulis copywriting atau buat ayat ni, boleh guna di mana mana

Nak close sale kena menulis
Nak follow up kena menulis
Nak buat banner, bunting, flyers kena menulis

Even, nak buat FB live, skrip masa masuk TV pun. Perlu ada ilmu ni. Means kita gunakan bahasa menjual (copywriting) yang tepat

Korang ingat wow shop go shop tu, dorang main cakap je ke? Ada skrip copywriting yang power tau di sebaliknya

Tu yang mak korang asik terorder je tu kan. Haha !

Sapa selalu sangat tak ada idea nak buat ayat iklan yang best ? ✋

Kalau ada pun, kadang-kadang tu kena copy orang lain punya. Hahaha !

Lepasni tak ada lagi orang akan complain:

1- Tak pandai buat ayat iklan
2- Tak ada masa nak fikir untuk buat ayat iklan yang best

Sebab semuanya dah complete dalam 1 buku ni.

Fuh!

Gila betul. Mudah sangat dah zaman sekarang ni. Kesian kalau ramai yang masih taktau kewujudan buku ni.

Setakat ni, dah ramai yang booking buku Template Iklan Sales.

Takut kalau stok tak cukup sebab sekarang pun dah tinggal beberapa unit je lagi.

Tak berani nak janji bulan bintang kalau guna template iklan yang ada dalam buku ni akan dapat sales yang banyak.

Tapi,

Akan ada 1 daripada 60 template iklan yang bakal goyahkan iman pembeli😆

Stok tak banyak yang tinggal.

Siapa yang rasa sangat perlukan buku Template Iklan Sales boleh click link 👇http://wasap.my/601140240298

Leave a Reply