SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Bila Masa Terbaik Nak Ambil VIVIX SHAKLEE ?

Bila Masa Terbaik Nak Ambil VIVIX SHAKLEE ?

BEST TIME TO TAKE VIVIX.

Sebelum mizah bagitau, mizah kena explain about PHARMACOKINETICS. (PK)

Untuk yang tak faham, memang korang akan kata apa lah mizah ni sebut term merapu2 je.

So mizah nak explain in simple term keh.

PK ni lebih kepada what body does to the medications.

Or apa2 yang masuk dalam badan termasuk lah supplements.😊

Absorption. Penyerapan dalam badan.

Distribution. Peredaran dalam badan.

Metabolism. Proses penukaran sesuatu kepada active form, inactive form.

Excretion. Pengeluaran dari badan.

So apa yang penting, dari awal lagi ialah PENYERAPAN dan keberadaan sesuatu ubat atau supplements dalam badan kita.

And mizah baca tadi tau, pagi tadi mizah baca.

Resveratrol ada HIGHER BIOAVAILABILITY AFTER MORNING ADMINISTRATION.

Kenapa mizah kisah sangat pasal ni?

Sebab dalam VIVIX, ada Muscadine Grape, selain dari its high antioxidant, ada something dalam buah ni tau. And itulah yang kita panggil Resveratrol.

So koranggg, best time to take VIVIX bila?

IN THE MORNING! ❤️

Lepas ni ambil pagi keh.

Get something today? Hopefully yes.😘

Leave a Reply