SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Bila Allah Sayang Kau, Sales Mula Jatuh ?

Bila Allah Sayang Kau, Sales Mula Jatuh ?

Bila Allah sayang kau.

1. Bila kau rasa copywriting kau hebat, kau bergantung pada copywriting.
2. Bila kau rasa fb ads kau hebat, kau bergantung pada fb ads
3. Bila kau rasa followup kau hebat, kau bergantung pada fb ads
4. Kau kata kau percaya rezeki tu drpd Allah, tapi solat kau, ala kadar. Doa pun, baca tanpa penghayatan. Yg wajib pun ala kadar, apatah lagi yang sunat.
5. Namun, Allah sayang kau. Dia perlahankan kau punya sales.
6. Kau buat 10 copywriting, satu pun tak convert.
7. Kau scale up fb ads kau, kos naik, lead dapat, tapi tak convert.
8. Kau followup semua database kau, softsell, hardsell, tips, petua, semua kau buat, tapi tak convert.
9. Walhal, sebelum ni semua ok je. Sales cantik je.
10. Rupanya, itu tanda Allah sayang kau. Bila kau dah buntu, baru kau teringat Dia.
11. Allah sayang kau. Dia nak kau ingat Dia. Dia rindu nak dengar rintihan kau. Dia nak kau ingat, yang Dia tak perlukan kau, tapi kau yang perlukan Dia.
12. Biar takde sales. Jangan takde iman.

Wallahua’lam

La Taiasu
Raja Kamil dot Biz

Leave a Reply