Big Bad Wolf Book Sale- 4 Tips Penting Bawa Anak-Anak Kecil

Big Bad Wolf Book Sale adalah acara yang mengumpulkan jutaan buku pada harga terendah ini kembali lagi dengan Big Bad Wolf KL 2018 (#BBWKL2018) pada 7 Disember hingga 17 Disember 2018 di MIECC, The Mines.

Liya nak kongsikan tips ke Big Bad Wolf Book sale kepada yang nak bawa anak-anak. Ini yang kami apply & alhamdulillah berkesan. Anak-anak ok. Semoga bermanfaat ?.

1. Pergi awal pagi
Kami sampai 7.15 pagi. Crowd masih belum ramai & dapat parking dekat dengan pintu masuk. #bbwkl2018 buka 24jam. Jadi kalau crowd belum ramai, anak-anak lebih selesa ☺️.

2. Bawa stroller / carrier
Bawa stroller senang untuk letak kelengkapan anak termasuk air, snacks & lain-lain. Bila penat anak boleh duduk & tidur sekejap dalam stroller. Carrier untuk carry toddler. Mudah untuk kita pilih buku & anak lebih dekat dengan kita.

3. Bawa beg tarik/ shopping bag
Untuk mereka yang nak beli banyak buku, tips ini sangat bermanfaat. Troli disediakan namun trend bawa beg tarik sangat praktikal.

4. Snack & air untuk anak
#bbwkl2018 ni sangat luas kawasannya. Kita berkemungkinan spent 2-3jam at least untuk ronda habis & pilih buku. Sebab sangat banyak buku. Memang rambang mata habis hehe. Ada disediakan kafe kat belah dalam, tapi harga boleh tahan. Pastu mungkin kena ambil masa untuk beratur.

Anggun akan duduk dalam stroller & Indah akan kami carry bergilir-gilir ikut keperluan. Sangat senang nak kawal anak & tak akan risau anak jauh dari kita. Jauh sekali akan mengalami masalah anak hilang. Nauzubillah.

Sebab kami pergi awal pagi, Indah lebih selesa di’carry” sebab dia boleh tertidur dalam carrier. Dia selesam& rasa dekat dengan kita.

Keperluan Ibu Bapa Untuk Kekal Bertenaga

Liya dan suami memang amalkan minum Vivix setiap pagi. Sesdu Vivix untuk keperluan tenaga seharian. Vivix kaya dengan resveratrol & polifenol yang tinggi dengan anti-oksidan. Halang radikal bebas dalam badan yang menyebabkan sel kita jadi lesu. Bila kita bertenaga, kita akan mudah untuk kawal perasaan dan dapat elakkan kita marah-marah pada anak-anak.

Pastikan Anak Tidak Berisiko Mendapat Masalah Kesihatan Di Tempat Ramai Orang

Unuk Anggun dan Indah, Liya akan pastikan mereka ambil Omega Guard setiap hari untuk pastikan sitem imunisasi mereka kebal. Berada dalam kalangan crowd yang ramai, anak-anak berisiko untuk dijangkiti masalah kesihatan. Jadi Liya tak risau sebab mereka sudah ada perisai.

Bagaimana Nak Dapatkan Vivix dan Omega Guard Anda?

Hubungi Liya di talian berikut;

Liya 019-9590635

www.wasap.my/6099590635

Penghantaran seluruh Puncak Alam, Meru , Kapar, Saujana Utama, Ijok, Cahaya SPK, Kuala Lumpur

Pos seluruh Malaysia

#bbwkl2018 open 24hours mula semalam sampai 17 Disember bertempat di MIECC. Harga buku memang berbaloi. Banyak sangat bahan bacaan bermanfaat. Sesuai untuk anak-anak. Jom pergi. Memang seronok!

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: