SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Best Gile Naik Rank Dalam Shaklee

Best Gile Naik Rank Dalam Shaklee

Masa Jiha kat rank Coordinator, Shaklee raikan kat recognition rally.

Naik stage dapat cert, Alhamdulillah.

Rank Senior Coordinator dapat cert dan juga sejambak bunga. Bestnyaaaaaaaa.

So Jiha dah berangan la nanti kalau dah naik Senior Coordinator, dapat naik stage amek cert dan dapat bunga …wow.

Dan Alhamdulillah berjaya naik Senior Coordinator 😍. Excited la ni menunggu Shaklee Recognition Rally.

Tapi hahahaha….Senior Coordinator tak dapat pulak bunga dah. Maybe masa tu ramai sangat yang naik rank Senior Coordinator agaknya.

Key Coordinator ke atas je yang dapat bunga hahahaa.

Takpe la…tu maknanya kena usaha lagi. Jangan selesa sangat. Mungkin nanti bila naik Key Coordinator pun tak dapat bunga. Hahaha.

Tapi bila naik MASTER COORDINATOR, confirm dapat bunga uollsss.

Lain tau bunga beli sendiri dengan bunga yang diberi sebab pencapaian kita.

MASTER COORDINATOR HAIRUS & NAJIHAH 💐💐💐

Leave a Reply