SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Berjaya Anjurkan Kelas Shaklee Satu Hari Lengkap

Berjaya Anjurkan Kelas Shaklee Satu Hari Lengkap

Syukur pada Allah. Dalam kelam kabut orang open houz, Berjaya juga program kami semalam, Ultimate Wellness Workshop #1.

91% kehadiran. Alhamdulillah🤲

Besar kesan bengkel ni pada bisnes Ziela dulu.

Sebab Ziela dan suami join kelas produk macam ni masa awal-awal buat Shaklee, 2013. Tapi lepas tu Shaklee tak buat dah bengkel satu hari. Topik dipecah-pecahkan ikut bulan.

Jadi sebab Ziela nak sangat peniaga-peniaga Shaklee dapat ilmu produk lengkap dalam 1 hari, kami organize workshop ni. Cepat pandai, cepat buat duit banyak.

Kami jemput Nuritionist Shaklee sebagai speaker. Puan Sarah yang sama latih Ziela dulu.

Bestnya Pn Sarah ni penyampaian dia santai. Senang nak faham. Semua orang boleh faham dan apply ilmu tu.

Dalam workshop Ziela tekankan pada ‘core product’ yang tinggi repeat order, market besar dan terbukti bagi sales besar.

Ada produk bawah RM100 yang semua orang mampu. Ada produk yang lebih RM300 untuk pengguna premium.

Ada sesi demonstrasi skincare untuk peserta wanita. Teruja sungguh dorang.

Dan workshop di akhiri dengan teknik buat jualan RM12,000 sebulan yang kami dah gunakan sejak 2013.

Terima kasih Ziela ucapkan pada #Shaklee Malaysia, Puan Sarah, Master Farah Wahida, leader-leader, caterer dan semua yang hadir.

#UWW
#producttraining
#freedom
#BisnesUltimate

*Credit I’m Alive from Celine Dion

Leave a Reply