SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Beratus Batu Drive Buat Business Presentation

Beratus Batu Drive Buat Business Presentation

1 Mei 2019
7.40 malam.
“Nak sembahyang jamak lah. Nanti tak payah sembahyang lagi” ..Eimy bersuara.

“Mana boleh solat jamak, kita kan dah sampai rumah” laju je kakak Dania jawab. Terima kasih Dania tolong jawab.

Eimy dah seronok nak solat jamak pulak hari ni. Walaupun tak la berapa nak betui sangat kan..

Maklumla hari ni dua orang anak ibu teman ibu pergi coaching nun jauh beratus batu. 😂.. Disebabkan tadi kita solat jamak, maka sampai rumah pun dia nak Jamak juga. Malas nak solat isyak la tu😂

Terima kasih anak ibu.. temankan ibu drive jauh jauh semata mata nak jumpa kak Roslina yang nak mulakan bisness bersama team #sapphire. Alhamdulillah, anak ibu sangat behave hari ni.

Terima kasih kakRos kerana pilih saya sebagai mentor bisness akak. Tak sabar nak akak naik supervisor cepat cepat.

Esok kakRos akan rembat NEP vivix dan set masalah hati new member bersama kakRos.

Semoga apa yang dah disampaikan tadi dapat membantu kakRos membina empayar bisness akak pulak.

1 quota dah terisi. Saya cari lagi 4 orang untuk penuhi qouta 5 orang bulan Mei ni. Nak sales kepuk2 cepat pm kakSu.

Tak sabar nak curah segala teknik2 saka buat sales ni tau. 😘

www.wasap.my/60108798077

Leave a Reply

Open chat