SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Belajar Bisnes Dari Rumah

Belajar Bisnes Dari Rumah

Siapa nak belajar buat bisnes dari rumah?

Guna tangan sendiri bina empayar bisnes. Mulakan dengan apa yang ada dalam badan.

Ini peluang untuk anda.

Wife saya Harlinda Halim adalah seorang yang hebat dalam bab formulation produk.

Anda bleh belajar dengan dia cara buat THERAPEUTIC SOAP. Anda akan amaze macam mana sabun homemade bleh jana berbelas ribu dalam masa yang singkat. Dah ada testimoni power pun.

Anda bleh belajar cara nak buat BALM OR KRIM BABY sendiri. Anak saya alhamdulillah lega banyak ECZEMA nya hasil formulasi buatan tangan mak dia sendiri.

Anda bleh belajar cara nak buat SKINCARE yang NATURAL dan ORGANIC dari ticer lyn. Skang dunia dah mula bergerak ke arah skincare yang bebas CHEMICAL.

SEMUA SUPPLIER yang telah diverified juga akan didedahkan. Tiada rahsia.

Bukan saja anda akan di ajar bab produk. Akan akan diajar bab COPYWRITING. Anda akan belajar cara buat PERSONAL BRANDING di wall. Anda akan tahu berniaga online guna konsep ZERO COST MARKETING.

dan Bonus nya adalah saya sendiri akan kongsi teknik camne nak bagi anda viral or nak mula henjut sales. Kita jumpa mata bertemu mata.

Saya gerenti anda takkan menyesal belajar ilmu ni. Ilmu ni mampu menukarkan landskap hidup anda.

Yang husband tu. Jika wife anda surirumah sepenuh masa tapi tercari2 apa business online yang nak buat.

Inilah jawapannya.

Ini adalah cara saya nak bantu kuatkan personal branding wife saya pada masa yang sama nak bantu anda semua bina satu bisnes homebase.

Tolong PM saya laju2 supaya anda boleh mula dengan laju. Hanya 3 orang sahaja yang akan diambil belajar.

Harga Intensive Close Mentoring ini hanya berharga RM 3k sahaja.

Minat sauk. Tak minat tolong doakan.

Kita jumpa nanti.

#iambroku

Leave a Reply