:: BEAUTY SOAP DELIMA DAN COLLAGEN ::

BEAUTY SOAP DELIMA + COLLAGEN
Assalamualaikum uols. Lama tak update blog. Hehehe rini nak share tantang sabun muka atau pembersih muka. Uols pakai jenama apa ya? Ni haa Liya nak share, sebelum ni Liya memang cuba macam-macam jenis pencuci muka. Pernah beli brand set skincare C**nique berharga RM300 pun (zaman eager nak cantik ?), tapi tak sempat habis guna pon–tak sesuai. Kulit muka jadi kering. Last sekali buang macam tu ja (jangan membaziir macam Liya tau ?)
Rupanya tak semua jenama mahal sesuai untuk kulit muka kita. Now, dah jatuh cinta ngan sabun muka ni. Bila pakai kulit tak kering, lembut dan rasa bersih. Tak kering tu paling penting. Sebab bila kering kulit jadi pedih, sapu bedak jadi bercapuk. ???
Bila tengok ingredients, rupanya delima & collagen memang bantu untuk bersih kulit daripada kotoran, melembap, menyegarkan dan licinkan kulit wajah. Wow!??
Nak cuba? Boleh pm LIYA
COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

Ni set Trial 1 & Trial 2 yang ada Beauty Soap Delima + Collagen.

TRIAL SET 1(Rawatan) RM76
?Beauty Soap
?Nightcream
?Treatment
TRIAL SET2 (Pencerahan) RM78
?Beauty Soap
?Nightcream
?Daycream

Yang ni set 5in1 yang lengkap untuk 5 hot items ??

Testimoni pengguna kita yang dah cun melecun selepas 3 bulan guna Combo Set!

Testimoni pengguna yang bermasalah jerawat. Guna Combo Set selama lebih 2bulan ☺️??

Selamat Hari Jumaat!??

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: