SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Baru Kahwin 6 Bulan Perut Boroi, Kena Buang Lemak Dengan Best Fabulous

Baru Kahwin 6 Bulan Perut Boroi, Kena Buang Lemak Dengan Best Fabulous

BARU 6 BULAN KAWEN, #Perott DAH #Boncitt
.
Tu belum ada anak lagi. Macam mana la kalau kau dah ada anak nanti sham. Bertambah boncit la jawabnya .
Percaya la cakap aku ni.

Penyakit pun senang dapat kalau tak jaga dari sekarang.
Dulu aku pun macam kau jugak. Tak jaga sangat.
Sebab dah kawen kan. Buat relaks jela.

Lama2 baru aku sedar yang aku dah tak aktif macam dulu.
Nak bergerak ambil air dari ruang tamu ke dapur pun dah rasa malas. Kesian bini aku kena tolong ambilkan pulak.

Bulan jun aritu aku start ambil besty fabulous.
Bini aku sendiri yang rekemen. Harga tak sampai rm100 pun.
Aku rasa dia belikan sebab dah fedup kena ambilkan air untuk aku tiap2 hari kot. hee

Aku try ni sebab cara makan dia mudah. Kemam2 jer.
Tak perlu bancuh. Sambil drive pergi kerja pun boleh ambil.

7 hari lepas aku ambil besty fabulous aku rasa mudah nak membuang. Sebab lemon yang terkandung dalam produk ni membantu proses detox dan mengeluarkan toksin dalam badan. Memang lega aku rasa sham. Kepala pun tak rasa sakit macam dulu dah.

Dalam besty fabulous ni jugak ada teh hijau. Yang orang korea selalu amalkan tu. Teh hijau ni membantu meningkatkan kadar metabolisma.

Sekarang ni aku dah tak rasa nak makan sangat. Makan sehari sekali dah cukup. Rasa kenyang sampai ke malam.

Sebab tu kau tgk berat aku dah turun banyak sekarang.
Hari ni aku check dah turun 6 kilo. Happy wife aku tgk perubahan ni.

Kau mula dari sekarang, Bulan depan dah boleh nampak perubahan. Janji kena konsisten.

Tekan jer link ni SEKARANG

https://hi.jomwasap.my/bestykedah
https://hi.jomwasap.my/bestykedah
https://hi.jomwasap.my/bestykedah

Leave a Reply