SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Bancuh Air Oren Performance Shaklee

Bancuh Air Oren Performance Shaklee

Antara benda yang buat amak happy dan bersyukur harini ialah sebab dapat borong air oren Shaklee ni la..

Bukan apa. Malam semalam dah tinggal nyawa-nyawa ikan.

Kami pulak tak ke branch.

Dengan amak tak sihatnya memang idak lee nak keluar rumah.

Last option, bancuh Vivix dengan sesudu performance.

Lepas tu satu session lagi bancuh satu sachet cinch tea dengan sesudu performance.

Sadis sungguh rasanya! 🤣

Selain ostematrix, air ni pun actually support untuk masalah cramp amak masa pregnant ni.

Dah la amak tengah ulser. Aqasyah tengah batuk-batuk.

Tu pasal over!

Apapun, memang best minum air oren ni.

Atlet dunia tak simply minum sebarangan tau untuk bantu prestasi mereka.

Itulah antara standard air oren ni 😉

Leave a Reply