SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Bagaimana Saya Start Buat Business Shaklee ?

Bagaimana Saya Start Buat Business Shaklee ?
MACAM MANA SAYA START BISNES SHAKLEE This is my story & i let u decide.. Shaklee ada banyak produk dan saya pilih untuk fokus 2 produk iaitu ESP dan Alfalfa complex Saya pilih ESP dan Alfalfa sebab boleh diambil oleh ibu menyusu dan mereka yg nak turunkan berat badan..kena pula masa tu saya “mokmok” dan frust tak dapat menyusukan ank sulong secare ekslusif, jadi saya cari dan gali ilmu penyusuan tu.. Saya banyakkan sharing mengenai ibu menyusu, set kurus, set menyusu dan isu yang berkaitan guna pelbagai medium dan social media.. masa tu sharing kebanyakannya di Blog, FB, FB page..skg lagi advance kan?? Sikit demi sedikit saya upsell customer untuk ambil fullset dan saya mula topup stok shaklee saya..bukan banyak pun, at least bila cust nk segera, saya boleh terus delivery.. saya rolling modal.. Bonus pertama saya RM104, bulan kedua lebih kurang RM500 dan bulan ke 3 alhamdulillah bonus shaklee saya capai 4 angka pertama.. Semua saya buat sedikit sedikit dan alhmdulillah sekarang customer dan agen shaklee dari group saya ada di seluruh negara.. Skg dah mudah..nk start biz, shaklee sediakan set yang bantu new distributor untuk set up biz.. Start small & just start!! Kalu tak tahu lebih lagi, hubungi sy..mentor biz anda.. Maziah, 017-6258658 #TeamMakBesi #ShakleeBiz #BizMentor #ShakleeLeaders #CVGLeaders

Leave a Reply