Baru Nak Mulakan Bisnes? Anda Wajib Join #TeamJutawan.

Baru Nak Mulakan Bisnes? Anda Wajib Join #TeamJutawan.

Liya Dalam Team Mana Dalam Bisnes Shaklee?

Soalan ini ramai yang tanya Liya. Kerana apa? Dalam bisnes Shaklee, team atau circle yang anda duduk sangat penting. Ini yang akan menentukan bagaimana bisnes anda. Hala tuju dan pencapaian. Maka dengan bangga Liya akan jawab Liya bernaung di dalam #TeamJutawan yang sangat hebat dan berkaliber. Ini adalah salah satu asbab kenapa bisnes Shaklee Liya sangat maju ke depan dan outstanding! Very fast forward!

Kenapa #TeamJutawan?

Logo #TeamJutawan. Amacam. Elegant and classy kan? Tengok la tagline kami tuuu. Aummm!

Dalam lirik lagu Mengegar Dunia nyanyian Adam dan Stacy, ada baris ayat “Adam.. Stacy.. bergabung meletup!” Haaa itu baru dua orang berdua bersama, menggegar dunia! Cuba bayangkan apabila 10 orang Master Coordinator Shaklee di Malaysia bergabung bersama—-> Maka terhasilkan #TeamJutawan! Pastinya lebih kebabom dan mampu mencetuskan fenomena baharu dalam dunia MLM Shaklee. Pasti!

So, anda boleh bayangkan bagaiman hebatnya team kami? Dengan tagline, MAGIC STARS HERE! Perghhhh! Eh ini baru sikit. Tungguuuu. Liya akan tunjukkan apa lagi yang kami ada. Pasti anda akan terkesima. Chewahhh hehehe.

5 Sebab Anda WAjib Join #TeamJutawan

1.Barisan Master Coordinator dalam #TeamJutawan

Seperti yang Liya maklumkan tadi, #TeamJutawan ni terdiri daripada gabungan 10 orang Master Coordinators yang terhebat dalam family Shaklee seluruh Malaysia.

Antara Master yang bernaung di bawah #TeamJutawan adalah:

  • Master Laila Mukhtar (PENAUNG)
  • Master Nur Zahirah
  • Master Zura Betty
  • Master Wan Muliani
  • Master Farina Al-Khaerid
  • Master Hafsah
  • Master Ainul Shahrazad
  • Master Kam Maria
  • Master Athirah Tiramessyou
  • Master Abby Misaha

Mereka nilah yang bertungkus-lumus memastikan kami (ahli-ahli #TeamJutawan) sentiasa on track, bermotivasi dan memberikan servis yang terbaik untuk membantu seramai mungkin orang mendapat manfaat daripada bisnes ini. Besar & berat misi kami.

Barisan Masters #TeamJutawan akan sentiasa bermusyawarah untuk menghasilkan idea-idea dan buah minda yang kebabom untuk disampaikan kepada team kami. Hebat!

2. Master Laila Mukhtar Sebagai Penaung Yang Berkaliber

Gambar Liya bersama nendaku dalam bisnes Shaklee, Master Laila Mukhtar. Sangat lemah lembut orangnya namun begitu  tegas dalam menyampaikan hujah dan idea bernas!

Siapakah penaung #TeamJutawan? Yaaa, beliau ialah Master Laila Mukhtar. Bukan biasher-biasher. Master Laila merupakan seorang bekas jurutera di salah sebuah syarikat minyak yang terkenal daannn paling mengagumkan, beliau adalah pemegang title DUA KALI PRESIDENTIAL MASTER!!! Waaa, nak nangis rasanya bila kongsikan portfolio beliau yang ini. Liya rasa sangat bangga sebab upline master Liya seorang yang bukan calang-calang orang! Sangat hebat! Kejayaan yang patut dijadikan obor pembakar semangat!

Sebelum meletakkan jawatan sebagai jurutera, pendapatan beliau  ialah RM5000 sebulan.  Iyaa lah jurutera kan? Antara profesion yang bergaya dan bergaji lumayan. Akhirnya, apabila memikirkan peri pentingnya tugasan seorang ibu untuk anak-anak dan keluarga, beliau ekad untuk meletakkan jawatan sebagai jurutera. Beliau memilih untuk fokus bisnes Shaklee dan menjadi work at home mom (WAHM). Tapi masa resign tu, gaji Master Laila dah pun dah  cecah RM10 ribu, TAPI bonus Shaklee adalah 3 kali ganda dari gaji beliau iaitu RM30 ribu!! Wow! This is so wow! Lebih menat=rik ,agi—->Sales team pun cecah RM6juta!!! Oh my!

Dan semasa Master Laila mencapai trofi Presidential Master, bonus Shaklee beliau adalah 100 kali ganda daripada gaji permulaan kerjaya beliau sebagai jurutera suatu masa dahulu. Masha Allah Tabarakallah!

3. Secret Facebook Group Khas Bawah #TeamJutawan

Apabila melibatkan ramai ahli seluruh Malaysia, Sabah, Sarawak, Indonesia dan Brunei malahan Singapura, medan media sosial menjadi begitu penting. Mengambil kira faktor ini, pihak #TeamJutawan telah menyediakan patform digital di Facebook untuk memudahkan semua ahlinya mendapatkan sebanyak mungkin ilmu dan maklumat berkenaan bisnes . Maka, terhasillah Secret Group Jutawan!

Setakat hari ni, ahli #TeamJutawan dah cecah 1.4k ahli. Haaaa maksudnya apa? Team kami sangat besar!

4. Kelas Online Dan Offline Yang Sangat Bermanfaat.

Kelas online dan offline under #TeamJutawan memang sangat banyak. Para Masters seolah-olah berlumba-lumba untuk mencurahkan ilmu yang mereka ada. Masing-masing sangat genuine dan ikhlas dalam berkongsi ilmu. Masha Allah Tabarakallah. Kami sangat beruntung. Mereka dah buktikan bahawa mereka dah berjaya, maka kalau kami mahu berjaya seperti mereka, kami hanya perlu copy dan apply apa sahaja ilmu yang mereka beri.

i) Kelas Offline

Master Zahirah based di Terengganu. Beliau antara Master yang rajin dan dedikasi membuat kelas offline dan berkongsi dengan anak-cucu bisnes Shaklee. Beruntung kan kami!

ii) Kelas Online

Kelas Online di Secret Group Jutawan bertajuk KUASA FOKUS by Master Zahirah.

 

Kelas ni Liya paling suka iaitu TEKNIK CLOSE SALE BERSKESAN by Master Kam MAria. Power. Memang power! Nak tahu, kena la contact Liya hehhe.

5 RAHSIA MUDAHNYA ORANG JOIN BISNES SHAKLEE ni dikongsikan oleh Master Wan Muliani. Ilmu ni kita kena mahir sebab bisnes ni is all about recruiting new member. Nadi utama networking bisnes.

Master Athirah berkongsi tentang MAGIC BUMBERS yang wajib semua SID tahu dan pegang dalam mebangunkan bisnes ini.

Sharing daripada Master Zura Betty bertajuk SWEET DREAMS DALAM BISNES SHAKLEE!

Sharing daripada Master Abby Misaha bertajuk MACAM MANA NAK REKRUT 30 ORANG SEBULAN!

5. Task Yang Untuk Rohani Dan Jasmani

Untuk kekal maintain dalam bisnes, kekuatan jasmani dan rohani perlu seiring. Ini yang dititik-beratkan oleh #TeamJutawan. Setiap hari, kami perlu menyeselaikan beberapa task yang membangunkan emosi, jasmani, rohani dan intelek kami.

Task Day 2

Task Day 3

Task Day 4

Dan task untuk hari-hari seterusnya. Banyak sangat yang Liya beajar dalam #TeamJutawan. Rasa sangat bersyukur yang tak terhingga berada dalam team ini. Ilmu mahal, sharing bermanfaat, circle yang hebat, hubungan antara ahli yang sangat erat dan banyakkk lagi.

Nak Join #TeamJutawan?

Yang mana masih berkira-kira nak mulakan bisnes apa. Nak mulakan dengan siapa. Banyak kerisauan dan itu ini tu, meh contact Liya cecepat. Liya tunjukkan jalan. Macam biasa boleh whatsaap atau call Liya k.

Liya,

019-9590635

Follow Fb & Ig : Daliya Mat Dari.

Your Business Mentor.

mamiligat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: