SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Alhamdulillah Naik Rank Coordinator April 2019

Alhamdulillah Naik Rank Coordinator April 2019

ALHAMDULILLAH.

Officially, Badrul Bakar berjaya naik pangkat baharu dalam Shaklee :’)

Iaitu, Coordinator!

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.

Now, boleh lah bercuti di Turkey dengan penuh bahagia dan tenang. Hahaha.

Sebenarnya sampai taktahu nak buat caption apa. Sumpah! Blur. Kaku.

Sampai ke detik closing, masih dok kelam kabut. Ya Allah Ya Rahmah Ya Rahim, Alhamdulillah Kau perkenankan segala usaha semua my Firdausi Millionaire & Bad sendiri.

Emak Abah, Bakar Ban Zuraidah Moin, Ateh dah Coordinator!!!! Sorryyyyy sebab dua tiga ni asyik muka mcm tak tenang risau kemain. Hee. Asyik nak cecepat ja naik bas sbb nak dapat line. Hahaha. So, now settle dah Emak Abah.

*Done salam Emak Abah 😭

Terima kasih of course juga pada my sister, Kak Anisah Ali. AKAAAAAAAAK, Thankyouuuuu tau. Akak banyaaaaak ada dgn saya, and well teruskan tau layan segala kerenah saya kbai.

My FM, WELLDONE 🌹

Rasa happy sebab Bad bukan sensorang dah leader dalam ARA Millionaire dari FM. Tapi FM sekarang paling ramai leaders dalam FM.

You all adalah kebanggaan Bad tau tau :’)

Congrats:

Senior Supervisor FaRa Aien
Senior Supervisor Nour Hidayah
Senior Supervisor Ezzah Azhar
Supervisor Syaza Hanis
Supervisor Aina Nina
Supervisor Nor Shafiqah
Supervisor Yasmine Zaharah

And all to My FM umumnya 🌹

Jom buat sungguh-sungguh lagi. Tau.
Janji dengan Bad yang korang akan komited sampailah Master yaaa.

Bismillah.
Firdausi Millionaire akan lebih meletop dalam Shaklee Malaysia! Segah namanya yg punyai Makna yang GAH.

Badrul Bakar
Coordinator Shaklee
Founder of Firdausi Millionaire
#proudtobeFM

Leave a Reply