SIHAT CERGAS

badan cergas banyak duit

Adik Sibuk Main Youth Mak Punya

Adik Sibuk Main Youth Mak Punya

Ibu tgh sibuk proses order customer dan settlekan closing.

Ada kotak shaklee baru sampai. Amira excited nak unbox. Ok lah, ibu tlg bukak kan seal tape kotak tu dan bg Amira enjoy keluarkan barang2 (konon2 mcm barang dia lah).

Pastu dia dtg kat ibu cakap adik pakai kat muka yg mcm ibu pakai tu.

Amira: Yang tu adik punya kan?

Alamak!!

Ibu: Adik pakai apa kat muka? (Assume dia sapu herbal blend kat muka)

Amira: Yang mcm ibu selalu pakai tu.

Haaa sudah!! Berlari ibu ke depan. Tengok ada lelehan kat bekas cleanser YOUTH yg baru sampai ituuuuu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.

Amira: Adik pakai sikit aje!! ( sambil lari menyorok belakang sofa)

Takut ler tu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
Tak jadi ibu nak marah.. ajak Amira basuh muka.

MUJUR…

Mujur lah tu ibu yg punya, bukan customer punya.

Mujur lah sikit je dia picit( sedapkan hati sendiri walaupun x nampak byk mana dia picit ๐Ÿ˜…)

Mujurlah Youth skincare ni 100%vegan dan takde bahan2 merbahaya.

Pastu dia perasan muka dia jadi lg cantik lps pakai cleanser tu. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Bila ada anak perempuan yg selalu tgk apa mak pakai kat muka, hati2 lah ngan brg2 skincare dan makeup korang yea mommies. Kot nanti nangis tak berlagu๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Leave a Reply